Skip to main content

Нашата научна дейност променя животи

Науката и иновациите са в основата на нашата компания. Но ние не само разработваме лекарства, които дават добри лабораторни резултати – ние повишаваме настоящия стандарт в здравните грижи, за да осигурим повече възможности за пациентите.

Публикувани 1 130 научни разработки

През 2018 г. учените на АбВи, които са част от общността на специалистите по медицински изследвания, публикуваха 1 130 научни разработки и така дадоха възможност на други да надградят разработените от нас научни познания.

Приоритетни терапевтични области

Научноизследователска дейност в области, където медицинските проблеми все още не са намерили разрешение

Непрестанно намираме нови начини да се изправим срещу най-сериозните здравословни проблеми на пациентите. Съсредоточаваме усилията си върху няколко съществени терапевтични области – такива, в които сме доказали експертните си познания и в които вярваме, че можем да окажем още по-голямо въздействие върху заболяванията и контрола им.

Къде развиваме дейността си

Осем съвременни научноизследователски и развойни центъра:

Окръг Лейк, Илинойс, САЩ;

Редуд Сити, Калифорния, САЩ;

Сънивейл, Калифорния, САЩ „Фармасайкликс“ (Pharmacyclics);

Южен Сан Франциско, Калифорния, САЩ;

Кеймбридж, Масачузетс, САЩ;

Устър, Масачузетс, САЩ;

Лудвигсхафен, Германия;

Токио, Япония.

Процес по разработване на лекарства

От откритието през клиничните изпитвания, до регулаторното одобрение – научете какъв път изминаваме, за да предложим нови терапии на пациентите.

Технологии и платформи

Предлагаме по-добри решения на пациентите

Инвестирайки в революционни технологии и платформи, нашата цел е да развиваме иновацията в медикаментите, които разработваме и да предоставяме по-добри решения за пациентите.

Лекарства в процес на разработване

Посветили сме работата си на новите открития

Нашите учени разработват редица специализирани лекарства в областта на онкологията, имуно-медиираните и невродегенеративните заболявания и други.

Клинични изпитвания

Работим за напредъка на медицинските познания

Във всяка една от терапевтичните области, в които сме фокусирани, имаме нови молекули в процес на развитие. Съществен компонент от разработването на лекарствени продукти са клиничните изследвания, които включват провеждане на клинични изпитвания с цел оценка на безопасността и ефикасността на потенциалните нови терапии.

Нашите продукти

Портфолио от медикаменти

Стремим се да разработваме иновативни терапии за онези заболявания, където непосрещнатата медицинска нужда е най-съществена. Нашите лекарства са одобрени за различни приложения в държави по целия свят.