Skip to main content

Придобивки

Възнаграждаваме отличните постижения с пълния пакет от придобивки на АбВи

Пълен пакет от придобивки в подкрепа на нашите служители

Усърдната работа и отдадеността на нашите служители е това, което ни прави успешни.

Подходът на АбВи към придобивките, възнаграждението и благополучието – това, което наричаме пълен пакет от придобивки, е замислен така, че да бъде конкурентен и в унисон с философията ни по отношение на талантите, според която индивидуалните постижения трябва да получат признание и да бъдат възнаградени.

Непрестанно търсим талантливи личности, които да се присъединят към екипа ни. А когато ги открием, приемаме за своя мисия това да ги възнаграждаваме подобаващо.Това, което е важно за служителите ни, е важно и за нас

Програмите ни предлагат повече от обичайното. Водим се от желанието си да осигурим здравето, щастието и финансовата обезпеченост на служителите си по целия свят. Точно затова им предлагаме стабилно портфолио от придобивки, парично възнаграждение и програми в подкрепа на здравето и благосъстоянието, които им дават възможност да удовлетворят както професионалните, така и личните си потребности.

 

Програма "AbbVie Vitality

"AbbVie Vitality" е нашият подход към здравето на служителите ни и обхваща голямо разнообразие от събития, програми и ресурси. Целта е да се поддържат здравословни практики, така че всеки да постига най-добрите резултати и на работното място, и извън него.

 

Програма "AbbVie in Motion"

Програма "AbbVie in Motion" e глобално четириседмично отборно състезание, което насърчава добрата физическа форма и издръжливостта. Вижте най-интересните данни от инициативата от 2019 г. 

Свят на здравето и благополучието в АбВи

"Свят на здравето и благополучието в АбВи" е друга глобална програма, чиято цел е да помогне на служителите да придобият познания и техники, за да водят енергичен, по-здравословен и по-щастлив живот. Вижте най- важните данни от провеждането на инициативата през 2019 г.: 

Балансът работа – личен живот, приложен на практика

„Благодарение на подкрепата, която осигурява АбВи на работещите родители, успях да изградя процъфтяваща кариера и да същевременно да гарантирам щастието на децата си.“


Катрин Каливода, Директор "Дистрибуторска мрежа"

Откакто през 2005 г. се присъединява към АбВи, Катрин успява стабилно да напредва в кариерата си. В началото отговаря за техническата поддръжка във връзка с лекарство за превенция и лечение на респираторен дистрес синдром при преждевременно родени деца, но наскоро става част от звеното за дистрибуция, където е Директор на "Дистрибуторска мрежа - неврология".

Катрин Каливода се възползва от програмата на АбВи в подкрепа на работещите майки, докато синовете ѝ не тръгват на целодневно училище.

Конкуренти придобивки

Тъй като уредбата във всяка държава е различна, придобивките ни също се различават. Ето част от това, което предлагаме:

 • Програми с материални стимули и признание на постиженията
 • Допълнително здравно осигуряване
 • Допълнително пенсионно осигуряване
 • Застраховка „Живот“ и застраховка в случай на нетрудоспособност
 • Програми за здравословен живот
 • Финансова помощ и платен отпуск при болест
 • Отпуск за отглеждане на дете
 • Помощ при отглеждането на деца, включително детски центрове и грижи вкъщи
 • Платен отпуск и фирмени почивки
 • Програма за финансово подпомагане на служители
 • Безплатни юридически и финансови консултации
 • Програма, поощряваща грижата за личното здраве
 • Гъвкаво работно време