Skip to main content

Хора. Отдаденост. Възможности.®

Ние сме компания, която се изправя срещу най-трудните здравни предизвикателства. Ние правим нещо повече от това да лекуваме заболявания - ние се стремим да оказваме забележително въздействие върху живота на хората. Ние сме АбВи –  целеустремена и основаваща дейността си на научни изследвания биофармацевтична компания.

Какво правим

Сред нашите близо 47 000 служители има учени, изследователи, специалисти по комуникация, производствени специалисти и експерти по регулаторни изисквания, които се намират по целия свят. Създаваме нови подходи за справяне със здравословните проблеми на съвремието – от животозастрашаващи до хронични заболявания.

Съсредоточаваме усилията си върху специфични труднолечими заболявания, където можем ефективно да приложим съществения си експертен опит в научноизследователската и развойната дейност и така да допринесем за напредъка на науката. Непрестанно работим по създаването на решения, чиято роля е не само да лекуват заболяването, а и да окажат положително въздействие върху живота на пациентите, върху обществата, а и върху самата наука.

За нас в АбВи бъдещето е изпълнено с възможности, в него доброто здраве е достижимо, а животът на пациентите е подобрен. Запознайте се с нашите служители, нашата научна дейност и нашите надежди за идните дни:

AbbVie "We Seek the New Science" image.

Ние сме АбВи

Нашата история

АбВи може да е основана през 2013 г., но историята ни датира от доста по-рано. През 2013 г. се отделихме от Abbott, но споделяме общо наследство и сериозни перспективи за бъдещ успех.

Името ни символизира нашата връзка с миналото и бъдещето. Когато компанията се отдели, АбВи се превърна в нова биофармацевтична компания. Ние съчетаваме глобалния мащаб, ресурсите и търговските способности на фармацевтичните компании с обекта на интерес и културата на биотехнологичните компании.

Днес служителите ни по цял свят се фокусират върху създаването на революционни лекарства и терапии, които предлагат значителна здравна полза за пациентите.

 

Запознайте се с ръководния ни екип

Мисията ни да подобряваме живота на хората започва от нашите лидери. С визията и експертните си познания те ръководят екипите ни, а с ангажираността си със съдбата на пациентите, дават пример на служителите.

Запознайте се

 

Към какво се стреми АбВи

Вижте научния напредък на АбВи в различните ѝ локации по целия свят.

Научете

 

Нашата мисия е дългосрочна

Съсредоточили сме се върху устойчивия растеж и това да се справим с най-неотложните предизвикателства пред здравеопазването в световен план. Постигаме го, като непрекъснато разработваме иновативни лекарства.

Научете

 

Нашите принципи

Това, което правим, не е лесно, но ние не се отказваме, защото знаем, че всеки един ден постиженията ни вдъхват надежда и променят животи. 

Научете

Политики и оповестяване

В АбВи сме се посветили на това да подобряваме живота на хората и поемаме ангажимент да го правим по прозрачен и устойчив начин.

Разгледайте

Нашите истории

Научете повече за това как преодоляваме най-трудните здравни предизвикателства и кои са хората, които стоят зад този процес.

Прочетете