Skip to main content

Да превърнем възможностите в реалност

„Алерган“ (Allergan) вече е част от АбВи. С обединяването ни в една компания събрахме на едно място повече от 30 търговски марки и лидерски позиции, като разширихме и диверсифицирахме продуктовото си портфолио.Научете повече за това как придобиването се отразява на процеса по търсене на работа.

Обединени от обща цел

Нашият екип се състои от учени, изследователи, специалисти по комуникация, производствени специалисти, експерти по регулаторни въпроси, маркетингови специалисти и други професионалисти. Освен това ние сме родители, братя, сестри, приятели, обществени дейци и доброволци. Всеки ден се събираме, за да създаваме, откриваме и предоставяме достъп до нови начини за подобряване здравето на хората.

Работа в името на значима кауза

Независимо дали работим в лаборатория, офис или производствена база, целта е една и съща – да подобряваме живота на хората.

Намерете подходяща за Вас позиция.

Програми за студенти и професионалисти

Работете рамо до рамо с някои от най-уважаваните експерти в бранша. Нашите студентски стажове и програми за професионалисти ви предлагат възможност да се развивате, да давате професионален принос, да правите открития и да работите в екип.

Ветерани

От това да бъдат част от общност, която цени военната им служба, до това да оказват въздействие върху живота на хора по целия свят – причините ветераните да искат да работят при нас са много.

Научете повече.

Стимулираме служителите да се развиват и да успяват

В АбВи сме наясно, че великите постижения не са дело само на един човек. За да окажем значимо въздействие, трябва всички да се учим и развиваме заедно. Стимулираме служителите си да покажат най-доброто, на което са способни, и то не само в професионален план, а и в ежедневието. Като член на семейството на АбВи вие сте част от култура, която цени баланса между работата и личния живот, професионалното развитие, службата на обществото и сътрудничеството.

Социални придобивки

Необходими са забележителни личности, за да изпълним мисията си да окажем въздействие върху живота на хората. Вижте как се отблагодаряваме на служителите си.

Вижте нашия пълен пакет от придобивки.

Равенство, многообразие и приобщаване

В АбВи да приветстваме равенството, многообразието и приобщаването е фундаментална практика. С гордост предлагаме среда, която позволява на колегите ни по целия свят да разгърнат пълния си потенциал.

Научете повече.

Нашите локации

Ние сме една глобална организация, оперираща в пет региона, всеки от които предлага многообразие от възможности. Благодарение на силната ни позиция в глобален мащаб при нас можете да изградите международна кариера.

Научете повече.

Личните истории на нашите хора

Учените са върхът! Как да се влюбим в органичната химия

Облеченият с риза „хавайка“ научен сътрудник и заместник-директор по структурна биология в АбВи Вини Стол е един от нашите учени, които са „върхът“. Според него научната работа също е „върхът“: „Предизвикателна е, но имаш възможност да видиш и откриеш толкова удивителни неща, а когато постигнеш успех, може да промениш живота на хората. Не са много професиите, които ти позволяват да изиграеш толкова въздействаща роля. Невероятно удовлетворяващо е.“

Вижте историята.

 

Осигуряваме представителство и вдъхваме надежда на търсещите убежище

Адам Чис и Линет Лупия ръководят про боно проекта на АбВи за хора, търсещи убежище. „Възможността да представляваме тези хора, много от които търсят убежище заради политическо преследване или преследване заради сексуалната им ориентация, дава възможност на юристите да окажат пряко въздействие върху живота им, като същевременно прилагат уменията си и професионалната си подготовка в името на добра кауза,“ казва Чис.

Вижте историята.